Strawberry Land
HeyItsMe
ShoutHere
Diary

jalanjalan lagi :)
Saturday, 4 February 2012 | 02:50 | 0 Strawberry
haluu , td pegi umah ain , abg dye kawen . hahah . batak ni . kw ade ? cehh , x bole bla
aku gi sana tumpang umi , gee pon join menumpang skali . 
sampaisampai ramai lah gk da dtg

  • myra
  • siti
  • sheera
  • ezza
  • erin
  • areefa
  • najwa
  • mirao
  • zurul
tp , tyme nk pegi OP , areefa ngan najwa x ikot sebab hapentah , nk tolong kenduri kodd . mirao pulak gi latihan memanah . *lawaklawak bile flashback*
flashback ? biar jea lah aku yg tau
kitorg gi karok kat situ . best gila kodd . melalak lepas member pindah . hahah :)
pastu balik naik bas :D
dan cermin mata pon tertinggal kat beg siti :)


smalam ayuni call aku :( sedih gila ! dye tak balik , dak KISAS pon x balik :( first tyme rasa FACEBOOK sunyi gila , GROUP pon kongkreng , x mcm slalu . dulu ramai gila kodd yg online . skarang , keciput jea . 
okie , cite pasal ayuni , masa dye call gna public , aku nak nangis , mmg x tahan leleh jea lah , pastu dye kate dye nak pindah . mmg sedih lah aku . dye kate maybe dye balik hari nak gi langkawi . babeng ! lme nak tunggu kodd . aku sentiasa rindu kw yun ! aku sentiasa tgk teddy yg kw bg kat aku . aku simpan dlm locker . hadiah ntuk kw , aku bg kat langkawi :)

Older Post | Newer Post