Strawberry Land
HeyItsMe
ShoutHere
Diary

ihtifal :)
Friday, 20 July 2012 | 20:24 | 0 Strawberry
IHTIFAL ! i miss the day so much :( mmg penat tahap mangkuk ayun lah hari khamis uh . asyik kena buli jea, tp takpe lah. nma pon helpers kann :)


JUMAAT : kontinjen KL paling awall . 12 lebe da smpy. mmg semua da gelabah tahap tapir. then diikuti dgn selangor and melaka. zana ajak aku join dye naik bas pahang ngan utek. aku on jea :) tunggu kat pondok pengawal depan bersama jurupandu yg lain. 2 JAM kemudian..... bru muncul bas pahang ! aku da nak nanges da. lepas nmpk bas pahang, senyum lebar aku. wahahaha. malam tu pulak, ade perasmian, kusiss da helpers tak bole masuk tp disebabkan aku dak fotografi yg berwibawa, so aku bole masuk. GIMMICK dye best wokk. smpy melatah aku kat depan. so MALU LAH. 


SABTU : pertandingan untuk menengah atas. aku kena amik gmbr bahagian HIWAR. penat sgt. smpy undian ke-? teett. adelah. i saw my crush !!! seriously, terus minat lepas nmpk dye. wahaha. gedik kan, entah kenal entah tidak. takyah nk perasan sgtllah epa. malam tu ade ceramah palestin, amik gmbr siket jea. malu lah nk gi depan.


AHAD : menengah rendah pulak, disebabkan buhsan yg melampau, aku turun kejap kat gerai kek umi, nmpk crush kat kedai button ! aku terus bisik kat alia ngan pipo, pipo suro aku amik gmbr dye, GILAKAH? then dye offer diri dye yg nk amik gmbr uh . aku bg jea lah. mmg brani mati betullah perempuan ni. ahaha. lastly, i got his photo :) ptg tu mereka pegi jalanjalan kat shah alam, kami terpinggir kat asrama sendirian. apalah nasib jd helpers macam ni kan.


ISNIN : hari penutup ! sedih gilaa woo. masuk dewan nmpk crush duduk kat tmpt dye . wahahah. nmpk crush kluar sbb dye mng, aku pegi kat dyorg nk amik gmbr. nasib baik dyorg on jea. haha. lepas dyorgdyorg semua balik, aku sedih gilaaaaa. sunyi jea asrama.


THE END : bahagian forografi jd bahagian terbaik yg diketua oleh ketua yg baik , comel serta bertanggungjawab :D
SUMPAH ! I NEED HER BESIDE OF ME *selain Fadwah
Saturday, 9 June 2012 | 10:32 | 0 Strawberry
aku taknak nangis , mesti pelikkan aku asyik nak nangis jea , tp siryes , aku rindu dye sangat sangat . 2 minggu chat ngan dye , tak puas , nk face to face ngan dye . korg yg pergi DE PALMA hari tu , untungkan bole jumpa dye . aku jealous ! aku bkn jealous sbb tak dpt join korg , aku jealous sbb korang dpt jumpa dye , amik gmbr ngan dye , aku tgk DP fadwah ngan dye , aku sedihh !!!! *lap air mata* cmne kalau kat skola nangis lg . aku rase setiap waktu kodd aku rindu dye . aku nak jumpa dye !!! tp , dlm masa yg sama , aku benci dye sbb dye bole buat aku menangis byk kali , hebat doe kau , SYABAS , tp , kau tak bole lawan ayah aku lah *tehhe* rasa nak nangis lg , cmne ni .tahan tahan , adoyy epa , tough lah sikit , itupon nk nangis , cengeng betul . -okieokie , aku tahan-


btw , dye tgh call aku . call aku buat kali terakhirrr :')


siapa dye ? AYUNI AFIQAH ARJUNAIDI



waktu detik aku MENANGIS :(
Saturday, 26 May 2012 | 08:37 | 0 Strawberry
hari tu aku menangis pulakkkkk :(
menangis kelaparan ==" . -BETUL LAH ! TAK PERCAYA LETTU-
teruk gk aku nangis , zana ckp gaye aku nangis mcm ***** mati . AHA . whatever --
EPY ngan KHAL dgr pulak tangisan aku kat katil KAK AINI ngan KAK RAI . dyorg gi ngadu kat FADWAH . bagus betulllll :)
ramai pulak pemujuk aku , ZANA yg terlalu depan dorm , FADWAH dtg bila dipanggil . LAPAR jea ponn . pastu khal bg MAGGI goreng sebungkus plak , FADWAH NGADU KAT TEAH , teah bg ikan keli pulakk. mcm mcm rezeki aku :) thanks , girls :)


hari tu nangis lagi ................
MENANGIS RINDU AYUNI :(  x de yg prasan melainkan aliatul . AHA , tak kisah lah dye nk prasan ke tak . aku tgh sedih tyme uh . aku rindu dye sgt.. smpy kat kola aku menangis , kebetulan sbelah aku zurul , aku lepas kat dye . pastu HANI nmpk aku nangis , dye tanye , pastu MIRAO bole ckp , "alahh , jgn pujuk , dye nangis lapar lah tuuu" ERRR , rasa nk bg mkn cili kat makcek DM yg kerek uh jea . aku cite kat buku catatan aku . ERRRR . sedih kodd . makin leleh aku . naik katel , smbung nangis . SIRYESLY , I REALLY NEED AYUNI THAT TIME :(










jeritjerit raungraung pnggil nma aku ;)
17 mac :)
Saturday, 17 March 2012 | 22:48 | 0 Strawberry
HAPPY BIRTHDAY TO YOU :)

ahaha , bahagye :) birthday saya lah smalam . ahahha . *batakgila* biar lah ! kw ade ?
ahaha , ramai kodd yg wish kat FB , entah lah , kekadang pkir cm rugi jea smbut waktu cuti , tp dpt byk wish kat FB :) ahaha , THANKS SGT KEPADA YG WISH , YG NAK BAGI PRESENT PON BOLE , DIALUALUKAN :D
  da lah , nk balik asrama , kbaii :)

 
maaf , kita sambung LANGKAWI , okie :)
Tuesday, 13 March 2012 | 00:51 | 0 Strawberry
sorry about the post . ahahh , siryesly , mlm td malas gila nk tulis blog pasal langkawi . but , frankly speaking , MMG BEST LAH ! kluar ngan kengkawan , adudu ~ best banget lorh . neway , thanks to SIR SAMAON aturkan trip ni ntuk kitorg :)

ptg uh kan minggu balik , zana ikot aku balik :)

 tyme ni , nak balik hostel balik daa

bila balik hostel , jumpa ayuni plak , dtg melawat jea :( bkn nak pegi skali , sedih betul . tp yun , siryesly , aku nangis tyme jumpa kw :) RINDU GILA KODD KAT KW



kitorg bertolak pon pukul 10 stengah . bas kitorg lmbt gila kodd smpy , berebut ngan dak laki klas IMAN . mmg tyme uh mulut aku da kluar semua bende . bengkek jea tgk muka EPY , annoying gile ar !

aku ngantuk gile kodd kat dlm bas , ceramah yg ade x mampu menaikkan smangat aku . cite RAAVAN pon x bole , apa yg bole ? TIDUR ! hahah

nak feri pon pukul 7lebe . smbung tidur lg , maaflah . TIDUR MMG HOBI . sejak azali . ahahah .

mcm mcm tmpt kodd kitorg pergi , BERAS TERBAKAR , NAIK CABLE CAR , HAPE NTAH LG . so , smpy sini jea cite kite . LET THE PICTURES TELL THE STORY :)
























 
 
 
LANGKAWI :)
Monday, 12 March 2012 | 07:55 | 0 Strawberry
bukan nk menyombong . bukan tak nak share story , tp , siryesly , NOT IN MOOODDDDD !!!!!
sorry :)


kena virus zana kodd :D
lappy rosak :(
Monday, 6 February 2012 | 01:06 | 0 Strawberry
lappy rosak ? hahah . mmg padan lah muka kw , x dpt online lg . adushh , sedih gile lah tyme adek bukak lappy pg uh x leh on , mcm x d pape . cuak gk aku sebab aku gna last mlm semalam nye . da lah mama tyme uh gi marhaban kat kenduri .
pukul 3 mama balik , ckp lah ngan mama , mama cakap bwk gi kedai kat k.s , kalau harga mahal , bawak gi umah wak nah esok . pegipegi , cina uh cas rm380 , mmg sorry lah , so , mama kate esok (hari ni le tu) pegi umah wak nah bg kat abg didi . untunglah ade kezen yg lulusan universiti SAINS KOMPUTER .
so , pukul 7stengah da bertolak . mmg ngantuk habis lah . bila da smpy , abg didi kate maybe sebab terlampau lame guna smpy 8jam . hahah , padan muka kw EPA , kena batang hidung sendiri . abg didi kate dye bwk gi low yat , kalau dye cas 500 up , dye x buat sbb rugi duet , so , mama ckp nk beli komputer dan x nk beli lappy lg . adushh , x dpt lah kite webcem sama sama ek zana , hahah .so , sementara ni abg didi bg pinjam lappy lame dye . tu pon kena gna hadhad coz lappy ni da tua , da lemah . hahah . alhamdulillah , x d lah aku kuno sorgsorg kat umah .

Older Post