Strawberry Land
HeyItsMe
ShoutHere
Diary

lappy rosak :(
Monday, 6 February 2012 | 01:06 | 0 Strawberry
lappy rosak ? hahah . mmg padan lah muka kw , x dpt online lg . adushh , sedih gile lah tyme adek bukak lappy pg uh x leh on , mcm x d pape . cuak gk aku sebab aku gna last mlm semalam nye . da lah mama tyme uh gi marhaban kat kenduri .
pukul 3 mama balik , ckp lah ngan mama , mama cakap bwk gi kedai kat k.s , kalau harga mahal , bawak gi umah wak nah esok . pegipegi , cina uh cas rm380 , mmg sorry lah , so , mama kate esok (hari ni le tu) pegi umah wak nah bg kat abg didi . untunglah ade kezen yg lulusan universiti SAINS KOMPUTER .
so , pukul 7stengah da bertolak . mmg ngantuk habis lah . bila da smpy , abg didi kate maybe sebab terlampau lame guna smpy 8jam . hahah , padan muka kw EPA , kena batang hidung sendiri . abg didi kate dye bwk gi low yat , kalau dye cas 500 up , dye x buat sbb rugi duet , so , mama ckp nk beli komputer dan x nk beli lappy lg . adushh , x dpt lah kite webcem sama sama ek zana , hahah .so , sementara ni abg didi bg pinjam lappy lame dye . tu pon kena gna hadhad coz lappy ni da tua , da lemah . hahah . alhamdulillah , x d lah aku kuno sorgsorg kat umah .

Older Post | Newer Post