Strawberry Land
HeyItsMe
ShoutHere
Diary

SUMPAH ! I NEED HER BESIDE OF ME *selain Fadwah
Saturday, 9 June 2012 | 10:32 | 0 Strawberry
aku taknak nangis , mesti pelikkan aku asyik nak nangis jea , tp siryes , aku rindu dye sangat sangat . 2 minggu chat ngan dye , tak puas , nk face to face ngan dye . korg yg pergi DE PALMA hari tu , untungkan bole jumpa dye . aku jealous ! aku bkn jealous sbb tak dpt join korg , aku jealous sbb korang dpt jumpa dye , amik gmbr ngan dye , aku tgk DP fadwah ngan dye , aku sedihh !!!! *lap air mata* cmne kalau kat skola nangis lg . aku rase setiap waktu kodd aku rindu dye . aku nak jumpa dye !!! tp , dlm masa yg sama , aku benci dye sbb dye bole buat aku menangis byk kali , hebat doe kau , SYABAS , tp , kau tak bole lawan ayah aku lah *tehhe* rasa nak nangis lg , cmne ni .tahan tahan , adoyy epa , tough lah sikit , itupon nk nangis , cengeng betul . -okieokie , aku tahan-


btw , dye tgh call aku . call aku buat kali terakhirrr :')


siapa dye ? AYUNI AFIQAH ARJUNAIDI




Older Post | Newer Post